Door verder te klikken op onze website, accepteer je automatisch onze cookies. Hiermee volgen wij en derden je internetgedrag. meer weten? sluiten

Algemene voorwaarden

 • Om reclame te maken voor uw bedrijf, moet u ervoor zorgen dat u de volgende bepalingen en voorwaarden leest en naleeft.

 • Gebruik website

  Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade veroorzaakt door het gebruik van deze website, of door het plaatsen van bedrijfsvermeldingen hier. Gebruik onze site naar eigen goeddunken en oefen gezond verstand en gezond verstand wanneer u hier reclame maakt.

 • Bedrijfsverwijdering

  We behouden ons het recht voor om bedrijfsvermeldingen te verwijderen als we van mening zijn dat ze inbreuk maken op wetten of als ze aanstootgevend materiaal bevatten, zoals inhoud voor volwassenen (inclusief afbeeldingen, vulgaire taal, inhoud of links). In dergelijke gevallen ontvangt de zakelijke poster een volledige terugbetaling voor de vermelding.

 • Veiligheid en privacy

  We doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens veilig te houden, met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van internetbeveiliging. U moet er echter rekening mee houden dat onze site, evenals elke andere site, mogelijk een doelwit voor hackers is. Plaats alsjeblieft geen informatie op de site die gevoelig is of die je niet zou willen onthullen in het geval van een onwaarschijnlijk beveiligingslek. We gebruiken cookies om informatie lokaal op te slaan voor geavanceerde functies van de werking van de site, zoals favorieten, zoekopdrachten en meldingen. Uw persoonlijke gegevens worden onder geen enkele voorwaarde gedeeld, verhuurd of verkocht aan externe bedrijven of adverteerders.

 • Contact

  Als u vragen, opmerkingen of suggesties hebt met betrekking tot deze voorwaarden, neemt u dan contact met ons op.